Виновни сте си българите, които тогава спретнахте протести.Така ни нахока лидерът

...
Виновни сте си българите, които тогава спретнахте протести.Така ни нахока лидерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов за еврозоната: Виновни сте си българите, спретнахте протести срещу ГЕРБ

" Виновни сте си българите, които тогава спретнахте протести ".

Така ни нахока водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка заплахата влизането ни в еврозоната да се забави поради неуспеха на договарянията за ротацията на кабинета и задаващите се предсрочни парламентарни избори през лятото.

" За еврозоната спекулирате. Преди 3 години (всъщност преди 4 години, лятото на 2020 година, когато започнаха митингите против ГЕРБ - б.р.), когато влезе Хърватия, ГЕРБ, управлявайки, влязохме в най-бялата институция - Европейския банков съюз, техническата част и чакалнята на еврозоната, което е политическата част. Три години оттегляне и в този момент все едно някой им е отговорен за еврозоната ", разяснява Борисов.

Той обясни и за какво ГЕРБ не е отстъпвала за Министерство на вътрешните работи.

" Ние имаме боязън от него (МВР, б.р.). Тези хора нелегално арестуваха. Те се възползваха от репресивния уред на Министерство на вътрешните работи.

И по тази причина толкоз сме чувствителни, че не би трябвало и последният човек да е техен. Тримата зам.-министри и основният секретар са техни (всъщност кариерата на Живко Коцев безусловно " се изстрелва " всякога, когато ГЕРБ са на власт - б.р.). Ако вземат и министъра, могат да си правят противозаконни арести, когато си желаят ", сподели Борисов.

Той прикани да се употребява времето до изборите, с цел да се създаде дефинитивно съглашението за правосъдната промяна и регулаторите.

Очаквайте детайлности!

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР